Navigacija

Navigacija

Organizacija poroke

Organiziramo sanjsko poroko

Prevzamemo vodenje celotnega procesa od začetka do konca.

Vse skribi prepustita nam, vidva pa se osredotočita samo na svoje trenutke.

Organiziramo vašo poroko

Naša ponudba organizacije poroke zajema več različnih načinov, ki se prilagajajo vašim potrebam. Ponujamo celovito organizacijo, kjer prevzamemo vodenje celotnega procesa od začetka do konca.

Za tiste, ki želijo več svobode pri izbiri ponudnikov, nudimo tudi delno organizacijo, kjer poskrbimo za ključne elemente, vi pa lahko izberete nekatere ponudnike sami.

Poleg tega vam nudimo tudi storitev koordinacije poroke, kjer smo na dan dogodka prisotni, da poskrbimo, da vse poteka gladko in brezskrbno.

 • Celostna organizacija poroke
 • Celostna organizacija poroke, je primerna za vse tiste, ki si želite prihraniti čas, denar ter brezskrbno uživati v poročnem dnevu. Primerna je tudi za vse tiste, ki živite v tujini. Naša ekipa bo z vama od začetka do konca poročnega načrtovanja.
  Celostna organizacija poroke

  Skupaj bomo raziskali različne možnosti in poiskali najbolj primerno lokacijo, ki bo najboljša izbira za vajin dan. Skrbno bomo izbrali ponudnike, ki jim zaupamo, da se bodo posvetili vajinim željam in vam zagotovili najvišjo kakovost storitev.
 • Delna organizacija poroke
 • Delna organizacija poroke, je odlična možnost za vse tiste, ki ste se odločili organizacijo poroke vzeti v svoje roke, vendar ste ugotovili, da vam zmanjkuje časa ali pa želite zagotoviti, da bo poročni dan izveden brezhibno.
  Delna organizacija poroke

  V tem primeru vam z veseljem priskočimo na pomoč, da z našimi izkušnjami in znanjem dopolnimo vaš vložen trud. Na ta način boste prihranili veliko dragocenega časa in denarja preko naših partnerskih cen, ter si tako zagotovila brezskrben poročni dan.
 • Koordinacija poroke
 • V kolikor si želite, da poročni dan poteka brezskrbno, vam kot strokovnjaki za koordinacijo poroke ponujamo vodenje poročnega dogodka. Spremljali bomo, da bo dogajanje skozi celoten dan potekalo tekoče. Poskrbeli bomo za koordinacijo vseh udeležencev in se zanesljivo soočili z morebitnimi nepričakovanimi situacijami.
  Koordinacija poroke

  Vaši bližnji se bodo tako lahko povsem prepustili uživanju na vašem poročnem dnevu in skupaj z vama brezskrbno uživali dan, poln ljubezni in nepozabnih spominov.

Potrebujete nasvet pri organizaciji poroke?

Z veseljem vam bomo pomagali.

SPOZNAJMO SE

Oznake

organizacija porokeporokenačrtovanje porok
Dekorativni element
30
LET IZKUŠENJ
Dekorativni element
1000+
POROK
Dekorativni element
20+
RAZLIČNIH LOKACIJ
Dekorativni element
5
STROKOVNIH PODROČIJ

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE