Navigacija

Navigacija

Weddings Irena - organizacija poroke

Organizacija porok

Vse na enem mestu

Ekipa, ki se zanesljivo in predano posveča ustvarjanju nepozabnih in edinstvenih dogodkov na visokem nivoju.

Weddings Irena - poročni organizator

Irena Omerzel je izkušena floristka in poročna organizatorka, ki že več kot 30-let uspešno vodi svoje podjetje. Skupaj z izbrano in zanesljivo ekipo strokovnjakov iz različnih področjih, ustvarja pod blagovno znamko »Weddings Irena«. 
O NAS
 
"S svojim čutom za estetiko in strastjo do dela, plemenitim najbolj dragocene trenutke življenjskih poti, po katerih stopamo ljudje. Skupaj z vami ustvarjam unikatne cvetlične zgodbe. "

Organizator porok

Smo organizatorji porok, ki se posvečamo ustvarjanju nepozabnih trenutkov za vse tiste, ki ste sprejeli življensko odločitev. Naše delo je umetnost združevanja ljubezni, lepote in čustev v en sam dogodek. S svojo izjemno kreativnostjo in natančnostjo se posvečamo vsaki podrobnosti, da bi poroka odražala edinstveno zgodbo vsakega para.

Naš proces se začne s temeljitim posvetovanjem, kjer spoznamo želje in sanje naših parov. Nato ustvarimo koncept, ki združuje vse želene elemente (dekoracijo, cvetje, glasbo, hrano, ...). Sodelujemo s preverjenimi ponudniki, da zagotovimo visoko kakovostne storitve, ki presegajo vaša pričakovanja.

Na dan poroke smo tam, da skrbimo za vsako podrobnost, tako da se pari lahko osredotočijo le na svoje trenutke. Naše znanje in izkušnje omogočajo brezhiben potek dogodkov na vaši izbrani lokaciji.

Smo oblikovalci vaših zgodb, ki spreminjamo sanje v resničnost. Naš cilj je ustvariti poroko, ki bo ostala v spominu ne samo paru, ampak tudi vsem udeleženim.

Spoznajte našo ekipo, ki se celostno posveti vajini poročni zgodbi:

 • Tjaša Omerzel, arhitektka
 • "Vsak prostor v katerem potekajo naši dogodki je zasnovan na premišljen in estetski način. S svojo kreativnostjo in strokovnim znanjem ustvarjamo estetsko dovršen ambient, ki se prilagodi viziji in željam naših parov. Poseben poudarek posvetimo osvetlitvi prostora, izboru miz in stolov, izberemo primerne cvetlične aranžmaje in preostale dekorativne elemente, ki se barvno in stilsko med seboj ujemajo." 
  Tjaša Omerzel, arhitektka
 • Anja Novak, grafična oblikovalka
 • "Naša vizija je oblikovanje personaliziranih in edinstvenih vizualnih elementov vašega dogodka. Od izdelave vabil, menijev, zahval in drugih tiskovin do celotne grafične podobe. Trudimo se, da vsak detajl odslikava želje in osebnost naših naročnikov." 
  Anja Novak, grafična oblikovalka
 • Teja Omerzel, zakonska in družinska terapevtka
 • "Smo ekipa, ki se zaveda, da je poroka in partnerska zveza poseben in hkrati občutljiv korak v življenju posameznika. Kot strokovnjaki za zakonsko in družinsko terapijo nudimo podporo in svetovanje parom, ki želite graditi trdne temelje za skupno prihodnost." 

  Poročne vsebine (govori, zahvale, ...) in tečaj priprave na zakon. 
  Teja Omerzel, zakonska in družinska terapevtka
 • Uroš Pinter, kineziolog
 • "Telesna priprava poročnega para je lahko pomemben del priprav na poroko, saj ne le da pomaga izboljšati fizično kondicijo, ampak tudi krepi povezanost med partnerjema. Poročni dan je eden izmed najpomembnejših dni v življenju, zato je razumljivo, da se pari želijo počutiti dobro in izgledati najbolje, kar je mogoče."

  Oblikovanje telesa pod strokovnim vodstvom kineziologa.
  Uroš Pinter, kineziolog

Spoznajmo se in pričnimo nepozabno zgodbo.

Veselimo se sodelovanja z vami!

SPOZNAJMO SE

Oznake

organizacija porokweddings irenaporokenačrtovanje poroke
Dekorativni element
30
LET IZKUŠENJ
Dekorativni element
1000+
POROK
Dekorativni element
20+
RAZLIČNIH LOKACIJ
Dekorativni element
5
STROKOVNIH PODROČIJ

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE