Navigacija

Navigacija

Cvetlične dekoracije

Poročno cvetje

... ki spregovori, poboža, preseneti

Edinstvene in personalizirane cvetlične dekoracije

Cvetlična dekoracija vaše poroke

Irena je izkušena strokovnjakinja na področju cvetličnega oblikovanja, ki je pripravljena uresničiti vaše sanje in vajino poroko popeljati na povsem novo raven!

Skrbno bo prisluhnila vajinim željam, idejam in viziji, ter vama svetovala pri izboru cvetja, ki se bo popolnoma uskladilo z vajino celostno podobo poroke. Ne glede na to, ali sanjate o romantičnih vrtnicah, igrivih orhidejah, ali elegantnih kalah, Irena bo poskrbela, da bo cvetje barvno in oblikovno usklajeno z vajinim slogom ter odražalo vajin edinstveni karakter.

Naša vizija je, ustvarjati edinstvene in personalizirane cvetlične dekoracije, ki spregovorijo, pobožajo, presenetijo ... 


Irenina oblikovalska filozofija temelji na unikatnosti izdelkov. Vsak aranžma je ročno izdelan in prilagojen vama ter vajinim željam. Rezultat? Cvetlično oblikovanje, ki vas ne bo pustilo ravnodušnih in bo vajino poroko naredilo še posebej nepozabno. Prepustite se njenim dolgoletnim izkušnjam, strokovnemu znanju in nasvetom, ter skupaj ustvarite cvetlične čudeže, ki bodo poudarili ljubezen in veselje na vajinem poročnem dnevu. 
Cvetlične dekoracije


Poleg preostale ponudbe v našem podjetju izpostavljamo nekaj ključnih elementov, povezanih s cvetlično poročno dekoracijo:
  • Poročni šopek je zagotovo eden najbolj izpostavljenih cvetličnih elementov. Šopek je unikatno izdelan, po željah in osebnosti neveste.  Običajno vključuje njene najljubše cvetove in barvno shemo ter obliko, ki se ujema z njeno obleko in celotno poročno podobo. 
  • Šopki za družice so namenjeni dekletom, ki predstavljajo pomemben del nevestine zgodbe in jo na ta veliki dan pospremijo s cvetjem rokah. V šopkih družic se nahaja enako cvetje, kakor v nevestinem šopku. Tako ta gesta simbolizira vez med nevesto in družicami. 
  • Naprsni šopki in zapestnice so običajno izdelani v enakem stilu kakor poročni šopek. V osnovi so namenjeni ženinu in pričam. Lahko pa jih namenite tudi preostalim pomembnim članom vaše družine kot so starši in ostali izbrani svatje. Naprsni šopek je namenjen moškim predstavnikom, medtem, ko so zapestnice namenjene ženskam in otrokom.  
  • Cvetlični loki in stebri so zaradi svojega vizualnega učinka pogosta izbira na obredih, saj s svojo podobo opozarjajo na pomembnost trenutka večne zaobljube. Služijo kot čudovito ozadje za fotografiranje neveste, ženina in svatov.  
  • Dekoracija obrednih prostorov, je odvisna od lokacije obreda. Običajno so to cerkve, kjer se v osnovi okrasi oltar ter stole neveste, ženina in njunih prič. Dekoracijo običajno namenimo tudi slavnostnemu prihodu neveste do oltarja, kjer okrasimo svatovske klopi na različne načine. 
  • Slavnostni prostori v osnovi zajemajo dekoracijo glavne poročne mize in dekoracijo namiznih svatovskih aranžmajev. Aranžmaji so izdelani po željah naročnika in ob upoštevanju karakterja prostora, kjer se bo dogodek odvijal.
  • Preostala poročna ponudba zajema poročno cvetje za v lase, blazinice za prstane, dekoracijo avtomobilov, dekoracijo za na table, ki izrekajo dobrodošlico, preostale napise in sedežni red, košarice in tulčke s cvetovi za posip, cvetje za na torto, itd.

Vaše dekocacije bodo edinstvene!

Mi smo pripravljeni na vaju.

SPOZNAJMO SE

Oznake

cvetlične dekoracije porokecvetlične dekoracijeporoke
Dekorativni element
30
LET IZKUŠENJ
Dekorativni element
1000+
POROK
Dekorativni element
20+
RAZLIČNIH LOKACIJ
Dekorativni element
5
STROKOVNIH PODROČIJ

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE