Navigacija

Navigacija

Poroka - Tri lučke

Poroka - Tri lučke

Posestvo Tri Lučke se nahaja v osrčju vinogradov na Sremiču. Na posestvu je mogoče izvesti poročni obred in poročno slavje prav tako pa je poskrbljeno tudi za prenočitev gostov.

Poročni obred v objemu narave

Civilni obred se v primeru lepega vremena izvede na prostem, v odprtem poročnem paviljonu, ki je obdan z naravo in ponuja čudovite razglede na Krško dolino. V primeru slabega vremena, je za poročni obred poskrbljeno v veliki zastekljeni poročni dvorani, ki prav tako nudi čudovite razglede. Možnost cerkvenega obreda je izvedljiva v bližnji Cerkvi sv. Ruperta v Krškem ali v baziliki svete Marije Lurške v Brestanici, ki sta od posestva oddaljeni manj kot 10 minut vožnje. 
Tri lučke

Poročno slavje v stekleni dvorani

Za poročno slavje je poskrbljeno v čudoviti poročni dvorani, ki sprejme največ 130 oseb. Dvorana nudi slikovite poglede v naravo, saj je z vseh strani obdana s steklom. Zabava lahko poteka vse do jutranjih ur. 
Tri lučkeTri lučkeTri lučkeTri lučke
Zunanja terasa ob bazenu predstavlja krasen ambient za sprejem po civilnem obredu. Posestvo je opremljeno tudi z zunanjo vhodno ploščadjo, katere namen je sprejemanje gostov ob pričetku dogodka. 
Tri lučke

Posestvo Tri Lučke se ponaša s prepoznavno in edinstveno kulinariko, ki združuje izbrana kulinarična doživetja s sodobnimi in lokalno prepoznavnimi okusi. Poskrbljeno je tudi za goste z alergijami, vegane in vegetarijance.
Tri lučkeTri lučkeTri lučkeTri lučke
 

Želita sanjsko poroko na treh lučkah?
SPOZNAJMO SE

Previous
Next

Oznake

tri lučkeporoka na treh lučkahtri lučke porokaporokelokacija za porokonačrtovanje porokeporoke na prostemorganizacija porok
Dekorativni element
30
LET IZKUŠENJ
Dekorativni element
1000+
POROK
Dekorativni element
20+
RAZLIČNIH LOKACIJ
Dekorativni element
5
STROKOVNIH PODROČIJ

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE