Navigacija

Navigacija

Poročni blog

Poroka na Treh Lučkah

Izbor poročne lokacije, je vsekakor eden izmed prvih in pomembnejših odločitev v procesu načrtovanja poroke. Poročna lokacija posestva Tri Lučke se nahaja v osrčju vinogradov, s čudovitimi razgledi nad Krško dolino.

Večna zaobljuba v objemu narave

Estetsko dovršena zasnova notranjosti objekta, se preslikava tudi v zunanjo podobo posestva, ki navdušuje na vsakem koraku. Poročni paviljon, ki povezuje objekt s pogledom v okoliško dolino, tako simbolizira pogled večnosti. Paviljon, ki navdušuje s svojo oblikovno preprostostjo se s skrbno izbrano zasaditvijo zliva s podobo narave.
Poroka na Treh Lučkah
 
Poroka na Treh Lučkah je primerna tako za manjšo, intimno poroko kot tudi za večje poročno slavje, saj imajo na posestvu možnost izbire med različnimi prostori, ki so namenjeni slavju. V kolikor se odločate za večjo poroko, je za poročno slavje poskrbljeno v čudoviti stekleni dvorani. Zastekljena zasnova, daje občutek odprtosti in zlitosti z okoliško naravo, hkrati pa estetsko oblikovana notranjost narekuje eleganco. V kolikor se odločate za intimnejšo poroko, lahko izbirate med kaminsko sobo, ki daje občutek topline in med prostorom z zgodovinskim pridihom znamenite prešnice. Vsi prostori so sodobno oblikovani in nudijo čudovite razglede okoliške narave.
Poroka na Treh Lučkah

Za vso poročno okrasitev na posestvu poskrbi floristka Irena, ki s svojimi 30 letnimi izkušnjami prostor oblikuje na visokem nivoju. Restavracija na Treh Lučkah je znana po odlični hrani, pripravljeni iz lokalnih sestavin izpod rok kuharskih mojstrov. Goste tako čaka kulinarična izkušnja na visokem nivoju.

 
NAZAJ
Ostali nasveti
Organizacija in dizajn poroke s pomočjo arhitektke v letu 2024

Oblikovanje poroke s pomočjo arhitektke

Sanjska poroka, ki jo celostno oblikujejo strokovnjaki na različnih področjih.

Zakaj in kako izbrati poročnega organizatorja?

Poročna organizacija: 5 razlogov zakaj izbrati organizatorja poroke

Od izbire lokacije, glasbe in cvetja do koordinacije urnika - mi smo tukaj, da poskrbimo za vse.

Dekorativni element
30
LET IZKUŠENJ
Dekorativni element
1000+
POROK
Dekorativni element
20+
RAZLIČNIH LOKACIJ
Dekorativni element
5
STROKOVNIH PODROČIJ

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE